Unieke presentatie mogelijkheden

LightHouse-app voor ondernemers
Meer klanten, meer omzet!

Ideaal platform voor watersportleveranciers, horeca en detailhandel

De navigatie app is absoluut uniek in de wereld, een primeur. Elke dag komen er meer nieuwe jachthavens en vaarroutes in de app te staan. Wist je dat er in Nederland 1.5 miljoen (Hiswa) watersporters zijn?

Mogelijkheden die wij ondernemers bieden:

Ben je leverancier aan de watersport of is de watersporter je doelgroep? Heb je bijvoorbeeld een horecabedrijf, zit je in de buurt van een haven, of heb je een watersportbedrijf zoals een Yachtservice, makelaardij of watersportwinkel? Dan is de LightHouse app  ideaal, via één klik op de button laat de app via Google Earth alle faciliteiten in en rond de haven zien, en waar deze zich precies bevinden. Jouw zaak kan hier (inclusief naw gegevens en korte presentatie) prominent tussen komen te staan!

Weetjes:

Bereik via de app van uw doelgroep 100%
Daadwerkelijke actie mobiele lokale info 84%
Stijging mobiel data verbruik 2018 80%
Groei Mobile App Advertising jaarbasis 60%

Wij zijn altijd bezig met nieuwe apps!

Aan apps voor de ons omliggende landen wordt momenteel hard gewerkt, net als de thema apps. Bij een thema app kun je denken aan de staande mastenroute of de route van Amsterdam naar Frankrijk, waardoor wij jou de mogelijkheid kunnen bieden met o.a. in-app presentaties jouw specifieke doelgroep te bereiken.

Neem nu contact met ons op.

Wil je je bedrijf onder de aandacht brengen, vindt je dat je bedrijf niet mag ontbreken? Laat het weten, vul onderstaand formulier in, we nemen graag contact met je op.

    Naam*

    Telefoonnummer*

    Email*

    Onderwerp

    Jouw boodschap